Jeg har aldrig kunnet skrive, jeg har altid manglet bl.a. inspiration og jeg har ingen intresse for mennesker; men jeg hygger mig med at tage til Skriveværksted hos Peer to Peer i Odense, her er et par af de tekster jeg har skrevet under deres tidsbegrænsede skriveøvelser:

Skriveøvelser fra Skriveværksted

Malene elskede at gøre rent, især når det var meget beskidt, så kunne hun let se de fremskridt hendes rengøring gjorde.

Desværre var støvsugeren i stykker, så i dag måtte hun bruge kost for at gøre gulvet rent i den store hal. Det kom til at tage længere tid; men med musik i ørerne gik hun i gang.

Der var mange små sten og blade, der var blæst ind i hallen; men over ved redskabsrummet var der også æg på gulvet.

Adskillige æg lå smadrede på gulvet, halvt indtørret. Her blev det nødvendigt at finde moppen frem for at vaske de smadrede æg væk.

Ved siden af det ene æg, som kun havde et lille hul og det meste af æggehviden inde i sig endnu, lå et smukt halssmykke med en stor flot turkis sten.

Malene bøjede sig ned for at samle smykket op; men da hun gjorde det trådte hun i æg, som hun endnu ikke havde rengjort – og hun væmmedes så meget over følelsen af at træde i æggene, at hun ikke nåede at bemærke personen, der hastigt kom ud fra redskabsrummet direkte imod hende…

Onsdag 5. april 2023

Hun var i føtex 🛒 da de åbnede, hun skulle have en ny hovedpude og brugte lang tid på at finde én med det rigtige pudefyld.
Da hun forlod butikken købte hun en spandauer på vejen ud og spiste den imens hun kørte tilbage til sin kæreste 💗 med den nye hovedpude.
Hun havde længe overvejet, hvordan hun skulle gøre op med sin utro kæreste. Hun var overbevist om at hendes kæreste ikke vidste besked om at hun havde opdaget utroskabet
Som ventet som hendes kæreste endnu, da hun kom retur. Stille listede hun sig hen til sengen med den nye hovedpude holdt op foran sig – klar til at kvæle kæresten med puden.
Bedst som hun var krøbet op i sengen og var klar med puden, åbnede hendes smukke kæreste øjnene, skar en grimasse – og huggede en kuglepen 🖊 i halsen på hende.
Da hun døde kunne hun smage blod 🩸og spandauer.

Onsdag 22. marts 2023

Hvem er modig nok til at smage på chokolade 🍫?
En vinterdag gik Maria og jeg igennem gågaden, da vi blev stoppet og spurgt og vi ville hjælpe med at smage på chokolade. Vi var begge hurtige til at takke nej.
Jeg er ikke modig nok til at teste chokolade. Chokolade er fantastisk; men alt for ofte bliver chokolade ersattet af vederstykkeligheder, som kaffe, maidera, appelsin, lakrids osv.
Jeg har ikke tillid nok til en mand, der stopper mig på gågaden og vil have mig til at prøvesmagde chokolade. Hvilken djævelskab kan de have fundet på at putte i chokoladen? Måske noget sundt?!
Nej tak, jeg er ikke modig nok til at gamble på dette område.

Onsdag 8. februar 2023