Mine cykler

Jeg var vist omkring 3 år da jeg første gang kom på en cykel – og lærte at cykle med støttehjul og hvad der ellers var af hjælpeudstyr til børn dengang. Åbenbart blev det en kærlighed der holdt ved til jeg fik mit kørekort til bil.. og indtil jeg købte min første bil. Tre måneder efter købet cyklede jeg ikke længere.. og cyklede ikke i mange år.

Cykler som voksen
Den 5. marts 2008 købte jeg mig en ny cykel. Jeg havde i mange år ikke ejet en cykel; men grundet parkeringsvanskeligheder (enormt langt fra parkeringsplads til hvor jeg skulle hen) gjorde, at jeg købte mig en cykel for at lette transport.

Black MBK 7 gear

Foto: Sort MBK 7 gear – indvendige


Det blev en sort MBK with 7 gears. Jeg cyklede dog ikke 500 km. samlet det første år jeg ejede cyklen. I slutningen af marts 2009 begyndte jeg at cykle hver dag (og holdt det ved lige til omkring august).
Cyklen er siden hen blev solgt.

Rød MBK Cheyenne

Red MBK Cheyenne

Foto: En rød MBK Cheyenne


Den 20. maj 2009 købte jeg mig en ny cykel – en rød MBK Cheyenne med 7 indvendige gear. En overraskende fantastisk cykel. Skønt cyklen er tung er der fart i den. Den er så robust bygget, at den kan klare de mange huller der er på veje og cykelstier i Odense.

Specialized MTB

Specialized MTB

Foto: Specialized MTB


Sommeren 2012-2013 købte jeg en mointainbike fra Specialized. Desværre blev jeg snydt at solen og varmen, da jeg prøvekørte cyklen. Når solen skinner og det er varmt, er alle cykler bedre end de i virkeligheden er. Denne cykel er alt for tung og bliver kun brugt når jeg har en punkteret cykel eller ved, at jeg skal op af en meget stejl bakke med trætte ben, hvor mountainbikens lave gear vil letter kørslen.

Cannondale CAADX Tiagra 2017 Cyclocross

Cannondale CAADX Tiagra 2017 Cyclocross Bike

Foto: Cannondale CAADX Tiagra 2017 Cyclocross

Det var meningen jeg skulle i gang med noget vintercykling i 2016, så jeg købte mig en Cannondale Cyclocross cykel. Ikke fordi jeg skulle begynde til cykelcross; men fordi vejenes tilstand i Odense er så ringe. Der er utallige huller, fartbump, høje kantsten m.m. i Odense, at en cross har sin fordel. – Det virkede dog ikke, jeg blev ikke mere cyklende af den grund.