Min død

Jeg har forberedt mig på at dø. Jeg startede kort efter jeg blev 18 år og endelig kunne slippe ud af Den danske Folkekirke og dermed ikke havde den kirkes håndtering af legement efter min død.

Livstestamente

Jeg har oprettet et livstestamente, hvor jeg fraskriver mig livsforlængende behandling. Ikke på vilkår om der skal holdes gang i min krop når jeg er syg eller invalid. Længden på mit liv er ikke sigende om kvaliteten af mit liv. Lad mig dø.

Doneret krop til forskning/medicin

Jeg har doneret min krop til medicinsk forskning; men jeg er ikke organdoner.

skovbegravelseSkovbegravelse

Når universitetet er færdige med mit legeme, så skal jeg brændes og have en skovbegravelse. Et par hurtige spadestik i jorden, sætte urnen ned og lad så kulstoffet, der er resterne af min krop indgå hurtigst muligt i naturens kredsløb igen.

Jeg har skam også tænkt på, at få min aske spredt ud i havet; men hvad skal det gøre godt for? Jeg har skam haft stor glæde af vandet både ved svømning, dykning, kajakroning m.m.; men jeg er også blevet søsyg utallige gange.

En nedgravning af urne med min aske i skoven er fin.

Aktiv dødshjælp

Jeg er tilhænger af aktiv dødshjælp. Alt for mange mennesker lider for længe pga. en fejlagtig opfattelse af at livet er “helligt” og skal vare ved så længe som overhovedet muligt. Det er forkert.

Vi skal have lov til at dø.