Jeg har flere maratonudfordringer, én af dem som jeg har gennemført er at løbe 100 maraton. Jeg har løbet (mere end) 100 maraton i udlandet. Jeg har løbet over 100 forskellige maraton i udlandet!

De 100 maraton som jeg har gennemført er fordelt over 48 forskellige lande (og forskellige territorier med et vist selvstyre).

I alt er der fire maratonløb som jeg har gennemført to gange:
* Flensburg Liebt Dich Marathon (2018 & 2019)
* Helsingborg Marathon (2017 & 2019)
* Harz-Gebirgslauf (Brocken-Maraton) (2018 & 2021)
* Bremen Marathon (2018 & 2021)

Maraton kloden rundt

Flest maraton har jeg i Tyskland, hvor jeg i alt har jeg løbet 27 gange i Tyskland, men altså kun 24 forskellige løb mine maraton, mine løb i Tyskland er fordelt på alle 16 delstater.

Næstmest besøgte land er USA, hvor jeg har løbet ti maraton, herunder tre forskellige i Californien. – Jeg har ingen forventning om at løbe maraton i alle 50 amerikanske delstater. Mit hurtigste løb i var Boston Marathon, et løb jeg kvalificerede mig til på mit første maraton nogensinde, og da jeg løb Boston Marathon kvalificerede jeg mig endnu engang.

Desværre er det kun blevet til ét maraton i Sydamerika (Buenos Aires, Argentina) og kun ét maraton i Afrika (Marrakech, Marokko). I ingen af de to verdensdele har jeg pt. særlig stor lyst til at komme tilbage.

Anderledes med maraton i Asien, hvor det er blevet til:


* Tokyo Marathon, Japan
* Moskva Marathon, Rusland
* Amman Marathon, Jordan
* Gulf Bank 642 Marathon, Kuwait
* Doha Marathon, Qatar
* Singapore Marathon
* Macau Marathon, Kina
* Beirut Marathon, Libanon
* Istanbul Marathon, Tyrkiet
* Tel Aviv Marathon, Israel
* Dubai Marathon, F.A.A.

Tysk maratonudfordring

Mit første maratonløb var i Tyskland (Hamburg 2010), senere besluttede jeg at have som mål, at løbe 10 maraton i Tyskland.. men der skete det, at jeg i 2018 løb 10 forskellige løb i Tyskland alene dét år… og i løbet af året blev min tyske udfordring at jeg ønsker at gennemføre mindst ét maraton i hver af de 16 tyske delstater.

Det blev fuldført med Globus Marathon i maj 2023, det er i St. Wendel i den mindste tyske delstat: Saarland.

Olympisk maratonudfordring

Da maratonløbet er en olympisk opfindelse, er det mit store “voksne” mål at løbe maraton i hver af de 23 byer, som har været vært for de olympiske lege…

16 af de 23 maraton er gennemført

Athen
Paris
St. Louis
London
Stockholm
Amsterdam
Los Angeles
Berlin
Tokyo
Helsinki
Rom
Tokyo
München
Montréal
Moskva
Barcelona

Dertil har jeg allerede tilmeldt mig flere af de manglende olympiske maraton.

World Marathon Majors

Ja, jeg har gennemført de seks maratonløb i World Marathon Majors; men det er så længe siden jeg afsluttede det projekt, det er så lige gyldigt.